Серум за Мигли – Какво е това?

2Има много жени, които се оплакват от състоянието на своите мигли. Те не са доволни от начина, по който те изглеждат. Те са твърде къси или твърде оскъдни. Ние сме залети с реклами, популяризиращи момичета с неестествено дълги мигли. Външния вид на фалшиви мигли е станал доминиращ в индустрията на модата и красотата и нищо не подсказва, че това няма да се промени скоро. Ако бихте искали естествен подход за подобряване на вашите мигли, серума за мигли може да бъде най-доброто решение.

Експозе на Серум за мигли
Серумът за мигли е със специално проектирана формула, която подобрява растежа на нашите мигли. Той е проектиран и произведен в лаборатории и тестван от независими институти. Съставките, които са за стимулиране на фоликулите на миглите трябва да бъдат натурални, на растителна основа и безопасни за чувствителната зона на кожата. Всеки серум за мигли е широко тестван от производителите преди да бъде пуснат за продажба. Изследователите са доказали, че само четири жени от триста не получават положителни резултати. Най-ефективните серуми за мигли са онзи, които се базират на естествени съставки, богати на витамини Н и Е. Те не само увеличават миглите, но също така успокояват зоната на кожата. Най-честите съставки са: етерични масла, екстракт от папая и пептиди.
За да бъдете собственик на удивително красиви мигли не е достатъчно да закупите серума за мигли, но трябва да бъдете постоянни при прилагането на продукта всеки ден в съответствие с инструкциите, дадени от производителя. Когато серума се използва системно, можем да отбележим, че нашите мигли са стимулирани и че те са по-дълги и по-плътни.

Как да използваме правилно серума за мигли?
Независимо кой серум за мигли ще изберете, винаги трябва да се придържате към няколко прости и универсални правила за прилагане.

Първо, уверете се, че кожата ви е чиста. С нежни движения почиствате района около очите. За тази цел се използват специални сапуни или пяна, които ще помогнат за премахването на всички примеси и масла, които са се събрали там. Важно е да отстраните контактните лещи преди да нанесете серум.

Повечето от ефективните серуми за мигли имат малка остра четка, за точно разпространение на продукта. Когато кожата ви е чиста и суха, нанесете тънка линия на серума за мигли на линията на миглите, така че продуктът може да проникне през кожата до космените фоликули. Този начин на приложение е лесен и е подобно на използването на очна линия. За най-добри резултати можете да се опитате да прилагате серума всеки път от различни ъгли. Например един ден да започнете прилагането на продукта от вътрешния ъгъл на окото към външния ъгъл и на следващия ден да направите точно обратното. Опитайте се да не поставяте продукта в очите си. В случай, че това се случва, да се изплакнат очите обилно с хладка вода. Препоръчително е да се позволи на серума да се абсорбира преди да продължите с останалата част от грима. Повечето от серумите за растеж на миглите напълно се абсорбират в кожата в рамките на 10 минути.