Серум за Мигли – Избор на най-добрия

Изглежда, че ние сме затрупани с десетки серуми за мигли. Как да изберете този, който наистина ще работи и който може да отговори на нашите високи очаквания? При вземането на решение за конкретен серум за мигли трябва да сме 100% сигурни, че той е безопасен и ефективен. Ние не искаме нашата чувствителна област на кожата и нашите крехки мигли да бъдат изложени на риск от сърбеж или дразнене или друг дискомфорт.

Как работят серумите за мигли?
Не всички продукти за растеж работят по същия начин. По-малко ефективни са тези, които се очаква да се прилагат по дължината на миглите. Те подобряват състоянието на миглите и възстановяване структурата на миглите. Те не са ефективни когато става въпрос за увеличаване на дължината на миглите. Миглите може да изглеждат малко по-дебели, но те няма да растат повече. Тези серуми за мигли имат спиралоподобни четки и те трябва да се прилагат с въртеливи движения върху краищата на миглите.1 Тези продукти често се препоръчва да работят като база под спиралата. Тънкият слой на серума помага да защитите миглите от вредни химически съставки на спиралата. Дали серума за мигли държи по-добре зависи от всеки продукт поотделно.

Най-ефективните серуми за мигли са тези продукти, които трябва да се прилагат директно върху линията на миглите. Активните агенти и витамини се абсорбират от тънък слой на кожата и те проникват дълбоко в космените фоликули. Те не работят върху структурата на миглите, но в корените им и осигуряват правилната хидратация. Силни корени могат да произвеждат здрави мигли, които е вероятно да растат по-дълги и по-дебели. Нещо повече, фоликулите започват да произвеждат повече от една мигла и за кратък период от време, ние можем да отбележим, че се появяват мовече от една мигла от фоликул. Първият резултат може да се наблюдава само след 4 седмици на системното използване. Малките мигли падат, при отстраняване на грим и като цяло те са по блестящи и по-силни. За да видите разлика в дължина и дебелина ще трябва да се изчака още 2-3 седмици. При използване на серума за мигли , който работи върху корените ние ще видите огромна разлика в техния външен вид в продължение на много месеци след прекъсване на лечението.

Преди да купувате
Мислете първо какви са вашите очаквания от серума за мигли. Възможно ли е да търсите само укрепване на миглите или искате някаква допълнителна дължина? Помислете какво друго можете да направите, за да подобрите вашите мигли. Миглите са като косата. Те са сухи ако тялото ви е дехидратирано. Пийте най-малко един галон на чиста вода в продължение на седмица и вижте дали има някаква разлика.