Серуми за Мигли – Кои са те?

all1Има много жени, които не са доволни от начина, по който изглеждат миглите им. Те биха искали да бъдат по-дълги и по-плътни. Ние можем да видим тенденцията на най-дългите мигли където и да погледнем. Дълги мигли в списания и на билбордовете. Как да подобрим миглите си по безопасен начин? Серумът за мигли може да бъде отговорът.

Какво наистина е серума за мигли?
Серума за мигли е продукт за красота, който позволява на миглите да растат по-дълъги и по-дебели от обикновено. Всеки серум за мигли трябва да бъде произведен в лаборатории в съответствие с всички нормативни актове. След това продуктът е тестван от независими лаборатории и одобрен за продажба.

Най-ефективните серуми за мигли са тези, които са на базата на естествени съставки. Това се отразява на начина на работа на серума на самите мигли, но и също е важен аспект по отношение на грижата за кожата. Най-популярните съставки са алое вера и етерични масла. В зависимост от условията на миглите често е пълен с витамини E, PP и B5. Синтетичните съставки се използват главно с цел съхранение, и те също предотвратят всякакви бактерии от разпространение. Повечето серуми за мигли не са тествани върху животни, така че всички любители на животни може да ги използват без никакви угризения.

Серумът за мигли подобрява състоянието на миглите от вътре навън. Корена на фоликула е по-силен, а самият корен е възстановен. Потъмняването на миглите или добавяне на блясък може да се третира като бонус. Повечето серуми за мигли правят миглите по-дебели и по-дълги и създават ефект на фалшиви мигли. Продуктите, които имат спиралоподобни четкати правят миглите ви полирани, преди да се прилага спирала. Това което серумът за мигли не трябва да прави , е да ви даде поглед на „мокрите мигли “ или да ги слепва заедно или отпадат.

Серум за мигли и безопасност
Всеки серум за мигли трябва да отговаря на най-добрите стандарти. На първо място, трябва да се помни, че серумите за мигли са предназначени само за външна употреба. Бъдете внимателни при прилагането на продукта, така че да не попада в очите ви. Важно е също така, винаги да се отстраняват контактните лещи преди нанасянето на серума за мигли. Уверете се, че сте прочели листовката преди да използвате всеки продукт.